Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.03.2010 18:15 - Да осъществим фантастична мечта!
Автор: freelanguage Категория: Лични дневници   
Прочетен: 971 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 07.03.2010 20:11


 

Мразя парите! Парите са най-мръсното нещо в пряк и преносен смисъл. Те са средството, което стопира развитието, както физическото, така и психологическото. Те са необходимото зло, което превръща ежедневието в нещо напълно зависещо от една хартийка. Човешкият потенциал  в по-голямата си степен вече е обречен на подтисничество и невъзможност за изява. Пълноценното развитие и изобщо съществуване, е повлияно до такава степен, че бавно и неусетно ставаме част от стадото, за което сме предназначени от стимулиращите този тип съществуване, на което сме свидетели сега. Това е като да ти отнемат свободата, да те лишат от най-ценното, без явна причина и чувството е като да изпиташ крайна несправедливост , принизявайки те до категорията „безпомощен” . А чувството на безпомощност е способно да те прониже право и в най-безсмъртната ти надежда. Омразата не е изход, но тя те завладява, дори и за част от секундата. Няма как да не я забележиш – стои срещу теб с прозаичната си усмивка и те приканва с нечовешко съчувствие. Споделените разочарования са пътят към здравия дух, който може да накара и най-голямата конспирация да моли за милост. Човешките способности са наистина необятни, разностранни и подкрепени с вяра – вярата в себе си. Това не бива никога да забравяме, изгубим ли доверие в собствените си сили, сме загубили и войната. А дали мечтите, които смятаме за трудно осъществими и които за другите са си направо нечувана фантастика, могат да преобразят живота ни, като ни покажат, че всъщност са нещо напълно нормално? Ами фантастичните романи на Жул Верн? Той е надлежен пример за напълно реализирала се фантастика. Нека позволим на мечтите си да станат реалност, да ги подкрепим със силата на вярата без да посягаме към недоверието и съмнението!

Моят фантастичен роман разказва за място, където парите не съществуват, хората са щастливи и са напълно удовлетворени от факта, че могат изцяло да разгърнат вътрешните си способности,без нещо да ги ограничава и спира в растежа им, тук на Земята. А вашият роман за какво е?



Тагове:   мечта,   осъществим,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. original - :)
27.10.2010 12:51
"MMMразя парите! Парите са най-мръсното нещо в пряк и преносен смисъл. Те са средството, което стопира развитието, както физическото, така и психологическото. Те са необходимото зло, което превръща ежедневието в нещо напълно зависещо от една хартийка. Човешкият потенциал в по-голямата си степен вече е обречен на подтисничество и невъзможност за изява. Пълноценното развитие и изобщо съществуване, е повлияно до такава степен, че бавно и неусетно ставаме част от стадото, за което сме предназначени от стимулиращите този тип съществуване, на което сме свидетели сега. Това е като да ти отнемат свободата, да те лишат от най-ценното, без явна причина и чувството е като да изпиташ крайна несправедливост , принизявайки те до категорията „безпомощен” . А чувството на безпомощност е способно да те прониже право и в най-безсмъртната ти надежда. Омразата не е изход, но тя те завладява, дори и за част от секундата. Няма как да не я забележиш – стои срещу теб с прозаичната си усмивка и те приканва с нечовешко съчувствие. Споделените разочарования са пътят към здравия дух, който може да накара и най-голямата конспирация да моли за милост. Човешките способности са наистина необятни, разностранни и подкрепени с вяра – вярата в себе си. Това не бива никога да забравяме, изгубим ли доверие в собствените си сили, сме загубили и войната. А дали мечтите, които смятаме за трудно осъществими и които за другите са си направо нечувана фантастика, могат да преобразят живота ни, като ни покажат, че всъщност са нещо напълно нормално? Ами фантастичните романи на Жул Верн? Той е надлежен пример за напълно реализирала се фантастика. Нека позволим на мечтите си да станат реалност, да ги подкрепим със силата на вярата без да посягаме към недоверието и съмнението!

Моят фантастичен роман разказва за място, където парите не съществуват, хората са щастливи и са напълно удовлетворени от факта, че могат изцяло да разгърнат вътрешните си способности,без нещо да ги ограничава и спира в растежа им, тук на Земята. А вашият роман за какво е?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: freelanguage
Категория: Лични дневници
Прочетен: 23678
Постинги: 8
Коментари: 17
Гласове: 52
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031